Forum RKO.XploR.Ro
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Rko Community Server Counter Strike Gazduit de XploR . RKO.XploR.Ro

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Niste pluginuri necesare

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Cobra

Cobra

Data de înscriere : 28/01/2009
Varsta : 113
Localizare : Maciu Piciu

Niste pluginuri necesare Empty
MesajSubiect: Niste pluginuri necesare   Niste pluginuri necesare Icon_minitimeLun Mar 02, 2009 8:37 pm

Exista un plugin care atunci cand apesi insert/del/home/end iti face poza automat... parerea mea k ar trebui bagat Smile si un plugin pentru harti cand scrie adminu /maps sa apara ultimele 3-4 harti jucate... si nu in ultimu rand SLOTUUURI pentru admini vreo 3-4 Neutral
Sus In jos
Silent

Silent

Data de înscriere : 28/02/2009
Localizare : Vinju-Mare

MesajSubiect: Silent   Niste pluginuri necesare Icon_minitimeLun Mar 02, 2009 11:11 pm

Nu sunt admin dar cobra la faza asta cu sloturi pentru admini .. pai mai pe servar o sa fie mai multi admini decat jucatori..si ..
Sus In jos
Cobra

Cobra

Data de înscriere : 28/01/2009
Varsta : 113
Localizare : Maciu Piciu

MesajSubiect: Re: Niste pluginuri necesare   Niste pluginuri necesare Icon_minitimeMar Mar 03, 2009 12:47 pm

eu vreau sloturi pentru k nu mi se pare logik sa stea 100 de spectatori si un admin sa nu aibe loc sa intre Neutral am patit asta nu de putine ori ...
Sus In jos
Admin
Admin
Admin

Data de înscriere : 27/01/2009

MesajSubiect: Re: Niste pluginuri necesare   Niste pluginuri necesare Icon_minitimeMar Mar 03, 2009 1:37 pm

daca gasesti un plugin BUN pt slots pe linux cu amxmodx pune-l aici eu am bagat
dar nu merge imi da erori la server si se blocheaza
Sus In jos
https://rkoo.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Niste pluginuri necesare   Niste pluginuri necesare Icon_minitime

Sus In jos

Niste pluginuri necesare
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Sunteti niste copii toti ....
» I cititi aicia niste bancuri despre CS :)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forum RKO.XploR.Ro :: RKO.XploR.Ro :: Ne-am MUTAT PE WWW.RKO.RO-
Mergi direct la: